ET TRYGT STED AT VÆRE - ET GODT STED AT LÆRE

Malene Overgaard Drachmann den 12-01-2018
    Endnu en god historie fra Grønhøjskolen.

Bladet "Folkeskolen" har i deres januar udgave en stor artikel med, omhandlende Grønhøjskolens hypnoterapi projekt.

Jeg indsætter link til den digitale version herunder, hvorfra man øverst også kan linke videre til selve bladet, hvor artiklen starter på side 32.

Malene Overgaard Drachmann den 08-01-2018

I denne måned igangsætter Børn og Skole i Randers Kommune officielt den proces, der via bred inddragelse skal komme med anbefalinger til udvikling af det specialpædagogiske område i Randers Kommunes skolevæsen og bygge videre på ambitionen om at skabe ”Skolen for alle”.

Du er inviteret til at bidrage i den proces.

Vi håber, at du vil deltage i det webinar (online-møde) vi afholder
    Torsdag d. 18. januar kl 19.00.
    (varighed ca. 30. min)
    Du kan allerede nu stille spørgsmål, se vedhæftede for adgangsoplysninger og mere info.

Malene Overgaard Drachmann den 04-10-2017

**** Husk skakcafeen startet op igen efter ferien, tirsdag d. 9. januar ****

Skakcafe                 Skakcafe              Skakcafe

Som noget nyt starter Grønhøjskolen op med skakcafe for indskolingen og mellemtrinnet.

Det foregår HVER tirsdag kl. 13.45 - 15.00 i aulaen.

Kendskab til skak er ikke nødvendig, blot man har lyst til at spille.

Går man i SFO bliver man fulgt til og fra caféen.
    Skolebussen kører 14.45.

Eventuelle spørgsmål bedes rettet til Susanne Vigel eller Kirsten Hansen, gerne via intra.

Vi glæder os til at se en masse skak glade børn.

Mange hilsner fra Kirsten og Susanne.